BTT
- Juneda

L'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues acull amb èxit la darrera prova competitiva de BTT de Lleida

Una vuitantena de nens i nenes van participar en el 1r Open Infantil Vila de Juneda que es va celebrar el dissabte 23 d'octubre

FOTO: ProfiVisuals / Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues

El dissabte 23 d’octubre l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues va acollir el 1r Open Infantil Vila de Juneda, la darrera prova competitiva de BTT a les terres de ponent que va servir també per proclamar els campions i campiones provincials de les categories de promoció. La prova va comptar amb 80 ciclistes de totes les categories, 27 dels quals eren de l’escola. 

Els organitzadors, el CC Colla la Pedalada de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues, van adaptar els tres recorreguts a les diferents categories. Els prebenjamins i benjamins van inaugurar la competició amb un recorregut d’1 km amb ziga-zagues, obstacles i pujades, al que van fer dues i tres voltes respectivament. En acabar va ser el torn dels setze principiants, que a més dels obstacles dels petits, s'enfrontaven a part del recorregut llarg, amb quatre voltes d’1,4 km. I per últim es van celebrar les curses d'alevins i infantils amb un recorregut llarg d’1,7 km.

Arnau Casanovas, Júlia Casanovas i Ester Sopena de l’EC Juneda-Garrigues van proclamar-se campions provincials de les seves respectives categories. En l'entrega de premis hi foren presents el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Juneda José Luis Garrido, el president del Consell Esportiu de les Garrigues Jordi Sarlé, el president del CC Colla la Pedalada de Juneda Joan Sedó, i el delegat de la FCC a Lleida Norbert Herrera.

L’Escola de Juneda és l’única escola de ciclisme BTT homologada a Ponent, i actualment compta amb una cinquantena de nens i nenes a les seves files. Amb tot això, ja han començat amb la instal·lació de llums per tal de poder continuar amb els entrenaments durant l’hivern.