BTT
- El Vilosell

Arnalt Tomàs, primer classificat de la categoria alevina a l'Open de Lleida BTT

El corredor del club ciclista El Vilosell va fer podi en les 4 proves del campionat organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme

Arnalt Tomàs lluint el primer premi de la categoria alevina de l'Open Lleida BTT 2021. FOTO: Club Ciclista El Vilosell

El passat 16 d’octubre, el bike parc de La Serreta de Corbins va acollir la darrera prova i l’entrega de premis del campionat Open de Lleida BTT organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme. En aquesta vetllada es va fer l’entrega dels guardons als campions de l’any 2021 en les diferents categories del campionat: principiants, alevins, infantils, cadets, juniors, sub23, màsters i elit. En l’apartat aleví masculí, el vilosellenc Arnalt Tomàs va ser el primer classificat del campionat, seguit de David Belmonte (BikeTrial Torredembarra) i Ferran Ferrer (Gessers d’Algerri).

L’Open de Lleida BTT, que consta de 4 proves, es va iniciar el 4 de setembre amb el circuit de la Serra d’Almenara, on Arnalt Tomàs va quedar en segon lloc a 2 segons del primer. Al llarg del campionat es va mostrar com el corredor més regular dins de la seva categoria, fet que li ha valgut la primera posició del rànquing. En les dues proves restants celebrades al Monestir de les Avellanes i a Tartareu, el vilosellenc va aconseguir el segon i primer lloc respectivament.