Tennis taula

El CTT Borges classifica a sis palistes per al Torneig Estatal

Un total de 25 jugadors i jugadores del club borgenc van desplaçar-se fins a Bàscara per disputar el Torneig Zonal Classificatori

Laia Casanovas puja al segon lloc del podi al Torneig Zonal. FOTO: CTT Borges

El passat cap de setmana es va celebrar a Bàscara (Alt Empordà) el Torneig Zonal de tennis taula, classificatori per l’estatal. La competició reuneix anualment a jugadors i jugadores de Catalunya, Aragó, les Illes Balears i Navarra, i dona accés al Torneig Estatal als 9 primers classificats de cada categoria.

Un total de 25 palistes del CTT Borges es van desplaçar fins a la població gironina per disputar-se el Torneig Zonal i sis van aconseguir classificar-se. 

Elsa Benet, en categoria benjamí, i Neus Roma, en categoria aleví, van assolir la cinquena plaça aconseguint la classificació per l'estatal i quedant-se a les portes del podi. Ruixiang Tang i Èric Torné també van aconseguir la classificació després de finalitzar en vuitena posició en les categories infantil i juvenil respectivament. Cesc Carrera va obtenir bitllet directe per al Torneig Estatal, ja que estava convocat amb la selecció espanyola per a una competició internacional.

Per altra banda, destacar l’actuació de Laia Casanovas que va pujar al segon lloc del podi de categoria infantil després de superar a Iris Castells (Els 8 de la Garriga), a quarts de final, i Abril Masdeu (TT Girona), a semifinals, i cedir en la final davant de Camila Renata Moscoso (Vic TT).

Els jugadors i jugadores que no van aconseguir classificar-se per l'Estatal disposen d'una segona oportunitat en el Torneig Classificatori que es disputarà del 4 al 6 de desembre.