Tennis taula

L'ASISA Borges Vall es queda a les portes de ser a quarts de final de la Champions League

El conjunt borgenc va finalitzar a Düsseldorf la segona fase de la màxima competició europea després de caure davant l'Sporting Club per 3-1

Alberto Lillo, Viktor Brodd, Marc Duran i Joan Masip de l'ASISA Borges Vall. FOTO: CTT Borges

L’ASISA Borges Vall va posar punt final al seu camí a la màxima competició europea de tenis taula, la Champions League, el divendres 5 de novembre després de perdre per 3-1 davant l’Sporting Club de Portugal. L’equip, que va lluitar fins al final, ha quedat eliminat i no podrà accedir a quarts de final. 

El primer a sortir a la pista va ser Marc Duran davant el portuguès Diogo Carvalho. Duran va intentar-ho, però el resultat va ser de 0-3 a favor de Carvalho. En el segon partit, Viktor Brodd va imposar-se a Bode Abiodun per 3-1. Amb empat a 1 al mercador, Joan Masip va perdre per 3-0 davant Diogo Silva. 

Brodd i Carvalho van protagonitzar el quart partit de la tarda amb punts increïbles. Amb empat a 2 sets al marcador, Carvalho va aconseguir endur-se el cinquè i definitiu set. 

Amb tot això, l’ASISA Borges Vall ha passat a la història i diu adeu a la Champions League 21/22 per continuar amb la lliga Europe Cup. El pròxim dia 13 de novembre a les 15.00 hores es farà el sorteig i l'equip borgenc coneixerà els rivals de la competició que es desenvoluparà del 10 al 12 de desembre.