Senderisme
- El Vilosell , La Pobla de Cérvoles , Les Borges Blanques

La Serra de la Llena acollirà la 26a Diada del Camí de Muntanya

El Centre Excursionista les Borges-Garrigues és l'entitat encarregada d'organitzar la diada de la FEEC amb el propòsit de recuperar alguns camins de la Serra de La Llena

La Serra de La Llena és l'única serra lleidatana d'entitat que pertany a l'àmbit de la Serralada Prelitoral catalana. FOTO: Arxiu

El pròxim diumenge 14 de novembre tindrà lloc la 26a edició de la Diada del Camí de Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada pel Centre Excursionista les Borges-Garrigues. El tret de sortida es donarà a les 08.30 h des de la plaça del Vilosell amb el propòsit de netejar i recuperar alguns camins de la Serra de La Llena.

Per tal d’arribar arreu, es formaran tres grups. El primer grup, format principalment per veïns i veïnes del Vilosell, arranjarà el camí de l'Ermita de Sant Miquel de la Tosca fins al coll de l'Abellà. El segon grup, que es concentrarà a les 09.00 h a la plaça de la Pobla de Cérvoles, arranjarà el camí de l'àrea de Fontanet del Mas del Peret fins al coll de l'Abellà.

El tercer grup també sortirà des de la Pobla de Cérvoles i serà l’encarregat d’arranjar l'àrea del Fontanet al coll del Marc (Punta Castanyola) fins al coll de les Marradetes. Els tres grups es trobaran a les 13.30 h al coll de Marradetes per baixar fins a la Pobla de Cérvoles. 

Els organitzadors recomanen dur tisores de camp, guants, roba adequada de muntanya, aigua i esmorzar. En acabar la jornada de voluntariat, el CEBG tindrà preparat un dinar de germanor a la Sala del Foment de la Pobla de Cérvoles per un preu de 18 euros.