Ciclisme
- Les Borges Blanques

Es posen en marxa les classes gratuïtes al nou circuit de pump track de les Borges Blanques

El pròxim dissabte 13 de novembre a les 10.00 hores s'iniciaran les classes a càrrec del Consell Esportiu de les Garrigues

Exhibició de l'alumnat de l'escola de Ciclisme de Juneda. FOTO: Ajuntament de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha inaugurat, aquest diumenge 7 de novembre, el nou circuit de pump track per a patinets i bicicletes en un terreny d'uns 900 m² adjacent a l'aparcament del camp de futbol 7 del municipi. Es tracta d'un circuit de salts i peralts que permet fer-hi voltes aprofitant la inèrcia del propi moviment del cos.

L’acte d’inauguaració ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, la regidora d'Esports del consistori borgenc, Maricel Viladoms, i la resta de membres de l'Equip de Govern. Una vegada finalitzats els parlaments, els assistents també han pogut gaudir d’una exhibició en bicicleta a càrrec de l'alumnat de l'escola de Ciclisme de Juneda. 

Per la seva banda, Maricel Viladoms ha anunciat que l'Ajuntament ha posat en marxa unes classes gratuïtes per tal que les usuàries i els usuaris gaudeixin del circuit. Aquestes classes, finançades pel consistori borgenc i a càrrec del Consell Esportiu de les Garrigues, s’iniciaran el pròxim dissabte dia 13 i es duran a terme durant tots els dissabtes del mes de novembre. En concret, es faran 3 grups diferents, repartits segons les edats, i les diferents sessions pràctiques s'allargaran de les 10 a les 12.15 hores.