Atletisme, Ciclisme
- Arbeca

Àngel Vidal es proclama campió d'Espanya en duatló mitja distància

L'arbequí puja al podi en categoria 50-54 anys després de completar la competició en 3 hores i 40 minuts

Àngel Vidal compartint podi amb Victor Manuel Gómez i Julián Flores. FOTO: Àngel Vidal Boldú

L’arbequí Àngel Vidal, del Club Triatló Prosan, es va proclamar campió d’Espanya de duatló mitja distància en el campionat celebrat el passat cap de setmana a la localitat de Sòria (Castella i Lleó).

Vidal va ocupar el primer lloc del podi de la seva categoria, 50-54 anys, després de completar els 15 quilòmetres de carrera a peu, tot seguit 65 quilòmetres de ciclisme i els últims 10 quilòmetres de carrera a peu en 3 hores i 40 minuts.

Segons explica l’atleta, el primer tram de la cursa a peu va ser ràpid per tal de treure avantatge als rivals. Malgrat que en el tram de bicicleta va perdre la primera posició per gairebé 5 minuts de diferència, Vidal va recuperar el primer lloc en l’últim tram de carrera. Amb aquesta competició tanca la temporada després d’haver participat el diumenge 7 de novembre en el Campionat del Món de Duatló Estàndard, on la borgenca Laura Quintana, del club Tri 4.40, també va competir en la modalitat esprint i en la seva franja d’edat 20-24 anys.