Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall venç l'Arteal SD Compostela i es manté líder a Superdivisió

L'encontre, disputat el 12 de novembre a La Corunya, és un clàssic de la lliga de Superdivisió

Foto oficial de l'ASISA Borges Vall i l'Arteal SD Compostela. FOTO: CTT Borges

L'ASISA Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, va imposar-se davant l'Arteal SD Compostela per 4-1 en el partit celebrat el 12 de novembre a La Corunya.

En aquesta segona jornada de la lliga de Superdivisió, el primer a saltar a la pista va ser Marc Duran, que va superar a Humberto Manhani per 3 a 1 amb un excel·lent joc. Per la seva banda, Viktor Brodd va guanyar a André Silva, nova incorporació de l'Arteal, per un contundent 3 a 0.

Amb 2 a 0 al marcador, Joan Masip va cedir davant d'Enio Mendes per 3 a 0. Seguidament, Viktor Brodd va superar a Humberto Manhani per un ajustat 3 a 2 després de remuntar un 2 a 1 en contra. Finalment, Marc Duran va segellar la victòria vencent a Enio Mendes per 3 a 1. 

Amb aquest triomf l'ASISA Borges Vall es manté líder de la Superdivisió amb les victòries aconseguides en els dos partits que ha disputat fins al moment. En la primera jornada, els borgencs es van imposar a l'altre equip català de la categoria, el CER Escala, per 4-0 i l'Arteal va guanyar el seu partit per 4-2 enfront del Visit Pontevedra.

Veure a l’ASISA Borges Vall enfrontant-se a l’Arteal SD Compostela ja és un clàssic. En els últims cinc anys, el resultat ha estat de 8 empats, una victòria de l’Arteal i ara dues del conjunt borgenc. 

El pròxim partit està previst pel divendres dia 19 de novembre a les 18 hores al Centre de Tecnificació davant el Visit Pontevedra.