- Les Borges Blanques

El CT La Serreta arrasa i guanya la Lliga McDonald's de tennis benjamí

L'equip de les Borges ha arribat a l'última jornada amb un total de cinc victòries en cinc partits disputats

Representants de la categoria benjamí a la Lliga McDonald's Lleida. FOTO: Club Tennis La Serreta

La 18a edició de la Lliga McDonald’s Lleida de tennis va celebrar dissabte passat, 13 de novembre, la seva última jornada després d'un mes i mig de competició on diversos infants de les Terres de Lleida han gaudit d’aquesta disciplina esportiva. 

El Club Tennis La Serreta ha estat la representació garriguenca del torneig amb sis jugadors i jugadores de categoria benjamí. L’equip, que ha competit en el grup Happy Meal, va arribar a l’última jornada amb un total de cinc victòries en cinc partits disputats. En l’última jornada de dissabte, la victòria de La Serreta per 3-2 contra el Club Tennis Alcarràs A va posar punt final a una edició de rècord de la Lliga McDonald's Lleida en què el CT La Serreta va adjudicar-se el premi del seu grup des de bon principi. 

Segons informa el Club Tennis Lleida, organitzador de l’esdeveniment, en total han estat 18 els equips participants i més de 225 nois i noies d’entre 7 i 10 anys. La festa de cloenda està prevista pel dissabte 27 de novembre a les 15.00 hores a les instal·lacions del CT Lleida.

D’altra banda, el borgenc Adrià Roca, alumne de l’escola de tennis de La Serreta, ha aconseguit classificar-se entre els vuit millors jugadors alevins i entrar al Màster Provincial de la Federació Catalana de Tennis. 


Adrià Roca amb el seu entrenador Blai Ajates Bosch. FOTO: CT La Serreta