Atletisme
- Arbeca

Núria Tilló s’imposa amb autoritat a la 28a Rodi Mitja Marató de Lleida

L'arbequí Àngel Vidal va finalitzar en 22è lloc i va pujar a l'esglaó més alt del podi de la seva categoria

Núria Tilló lidera el podi amb el seu company d'equip Ricard Pastó. FOTO: A.A. Xafatolls

Núria Tilló (A.A. Xafatolls) va adjudicar-se el triomf de la mítica Rodi Mitja Marató de Lleida celebrada el passat diumenge 21 de novembre a la capital amb un total de 526 participants. En aquesta 28a edició, des dels primers compassos de la prova ja es va veure que la victòria final femenina seria una lluita entre l'arbequina i Rosa Mari Carulla (Altan Wear). Tilló va posicionar-se en primer lloc a falta de 8 quilòmetres, deixant darrere seu a Carulla, i va arribar a la línia de meta en un extraordinari temps d'1 hora 21 minuts i 20 segons. La lleidatana Alba Bellostas (C.E. Tri-4.40) va tancar el podi femení.

L'arbequina va tornar a pujar al podi en l'entrega de premis per equips després que el seu company, Ricard Pastó (A.A. Xafatolls), s'imposés amb un temps d'1 hora 6 minuts i 48 segons.

En la mateixa prova va participar l'arbequí Àngel Vidal (Club Triatló Prosan), que va recórrer els gairebé 22 quilòmetres en 1 hora 19 minuts i 08 segons. El vetarà va ser 22è de la general i va pujar a l'esglaó més alt del podi de la seva categoria.