Tennis taula

L’ASISA Borges Vall venç als seus rivals i es manté líder a Superdivisió

El conjunt borgenc passa directament a disputar-se l’Europe Cup, la segona competició europea, després de ser eliminats de la Champions League

El jugador Viktor Brodd contra Humberto Manhani de l'Arteal SD Compostela. FOTO: CTT Borges

L'ASISA Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, va imposar-se davant el Visit Pontevedra per 4-2 en el partit celebrat el 19 de novembre a casa. Amb aquest triomf el conjunt borgenc es manté líder de la Superdivisió amb les victòries aconseguides en els tres partits que ha disputat fins al moment. En la primera jornada, els borgencs es van imposar a l'altre equip català de la categoria, el CER Escala, per 4-0, i en la segona jornada van derrotar a l'Arteal SD Compostela per 4-1.

Ara l'ASISA Borges Vall aparca la Superdivisió per disputar la Lliga Europe Cup, la segona competició europea, del 10 al 12 de desembre a la ciutat Vila Nova de Gaia de Portugal. En el sorteig celebrat el 13 de novembre a Spa (Bèlgica), l'equip borgenc va quedar enquadrat al Grup C i competirà contra el SolexConsult TTC Wiener Neutadt d'Austria, el PTE PEAC Kalo-Meh d'Hongria i el "Fortune" Kyiv d'Ucraïna. 

El pròxim encontre de la lliga de Superdivisió serà el 17 de desembre a les 17:30 hores al camp del San Sebastián de los Reyes.