Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall es classifica per disputar els quarts de final de l'Europe Cup

L'equip borgenc es disputarà els quarts de final contra l'equip txec HB Ostrov z.s. el 16 de gener a Txèquia i el 21 de gener a les Borges

A la foto, d'esquerra a dreta, Alberto Lillo, Viktor Brodd, Joan Masip i Marc Duran. FOTO: CTT Borges

L’ASISA Borges Vall va viatjar fins a la ciutat portuguesa de Vila Nova de Gaia per disputar la segona ronda de l'Europe Cup del 10 al 12 de desembre. En la primera jornada, el conjunt borgenc va guanyar a l’equip hongarès PTE PEAC Kalo-Meh per 3 a 0. Marc Duran, Viktor Brodd i Joan Masip no van donar opcions a Zsolt Petö, Lehel Demeter i Sebestyen Kovacs respectivament. 

El dissabte 11 de desembre l’equip de les Garrigues va disputar-se la segona jornada contra l’equip austríac del SolexConsult TTC Wiener Neutadt. En el primer partit Marc Duran va patir per aconseguir la victòria davant Tomas Konecny per un ajustat 3-2. Viktor Brodd va sumar el segon punt pels borgencs per 3-0 davant Frane Kojic. Joan Masip va tancar el marcador en guanyar 3-0 a Felix Wetzel i situar el 3-0 al marcador final.

En l'últim partit de la segona fase de l'Europe Cup, celebrat el diumenge 12 de desembre, l'ASISA Borges Vall va imposar-se de forma contundent davant el Fortune Kyiv per 3-1. 

Després d’aquesta victòria, el conjunt garriguenc ja ha conegut al seu rival i es disputarà els quarts de final contra l'equip txec HB Ostrov z.s. El partit d'anada es disputarà a la pista del HB Ostrov el 16 de gener i el partit de tornada a les Borges Blanques el 21 de gener.

D’altra banda, el pròxim divendres dia 17 a les 17:30 hores es disputarà a San Sebastián de los Reyes (Madrid) l’últim partit de l’any, corresponent a la jornada 5 de la lliga de Superdivisió.