Futbol
- Les Borges Blanques

Acaben les obres del nou camp de futbol-7 de les Borges

S'havia d'inaugurar dissabte passat però la situació sanitària en va fer ajornar l'acte oficial. L'adequació del terreny ha costat 198.000 euros.

(foto: Aj. Borges)

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha anunciat la fi de les obres de construcció del nou camp de futbol-7, que ja està llest per acollir partits i entrenaments. Els treballs d’adequaxió del terreny annex al camp municipal ja existent han tingut un cost de 198.078 euros. Divendres passat es van acabar de col·locar les porteries, l’últim element per donar per concloses les obres, i es va fer l'entrega de les claus del nou espai, que ha de servir per alleugerir l’alta demanda d’entrenaments i partits del camp de futbol-11.

La inauguració del camp s’havia de fer l’endemà dissabte, però la situació sanitària va fer que s’ajornés. La regidora d’Esports, Maricel Viladoms, explica que l’acte oficial s’intentarà fer més endavant. De moment, els usuaris del camp de futbol-7 faran ús dels vestidors del camp gran.

Compra d’un terreny
L'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, explica que la intenció del consistori és continuar apostant per aquesta zona com a “espai públic dedicat a la pràctica de tota mena d'esports” i, en aquest sentit, ha avançat que en els pressupostos del 2022 es preveu la compra d'un terreny annex amb usos encara per determinar però també vinculats a l’esport.