Pàdel
- Les Borges Blanques

L'esport garriguenc es bolca amb La Marató de TV3

El torneig solidari de la Serreta Tennis Club va recaptar un total de 2.269,45 €

Instant d'un partit de pàdel en el Torneig de Pàdel Solidari per La Marató de la Serreta Tennis Club. FOTO: Xavi Minguella

Els municipis de les Garrigues s'han bolcat, un any més, amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio organitzant desenes d'activitats amb l’objectiu de recaptar diners per la causa d'enguany, la salut mental. Les propostes més repetides han estat caminades, tornejos de pàdel, tallers i bingos.

A les Borges Blanques, una vintena de persones es van reunir, el diumenge 12 de desembre a les 9 del matí, per col·laborar en la caminada i recollida de brossa organitzada pel Centre Excursionista Borges-Garrigues. El recorregut va transcórrer per les partides de Comàrdevol i Puigperdiguer, a llevant del nucli urbà de les Borges, una zona amb un especial encant paisatgístic. L'entitat, que va recollir aportacions voluntàries i va comptabilitzar 20 cèntims d'euro per cada objecte recollit durant la jornada, ha fet un donatiu de 200 euros per a la salut mental.


FOTO: CEBG

El mateix cap de setmana, la Serreta Tennis Club va recaptar un total de 2.269,45 € amb la celebració d’un torneig de pàdel solidari. Amb la col·laboració de 53 entitats, una norantena d'inscrits van poder gaudir d'un cap de setmana d'intens pàdel amb esmorzar i vermut solidari, sortejos i regals.