Atletisme
- Bellaguarda

La FEEC premia al corredor de muntanya David Vidal

David Vidal recull els seus premis a Igualada després d’aconseguir el 3r lloc en la XIX Copa Catalana de Curses per Muntanya i el 4t lloc en l’XI Copa Catalana de Curses per Muntanya Verticals

David Vidal, amb els seus premis de les ‘Copes’ FEEC. FOTO: Andrea Flix

El dissabte 18 de desembre, el Museu de la Pell d'Igualada va acollir el lliurament dels guardons de la temporada de Copes de Curses per Muntanya i de la XVII Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya. L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'esports de l'Ajuntament d'Igualada, Patrícia Illa; el president de la UEC Anoia, David Gubern, i dels responsables de Curses per Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Ramon Regí, i de Raids d'Esports de Muntanya, Antoni Ricard, que es van encarregar de fer l'obertura del lliurament de guardons.

El corredor de muntanya David Vidal (CEM la Cameta Coixa), de Bellaguarda, ha tancat la temporada 2020/2021 amb diversos èxits remarcables. Vidal va pujar a l'escenari del Museu de la Pell d'Igualada a recollir els seus premis com a 3r classificat de la XIX Copa Catalana de Curses per Muntanya i 4t classificat de l'XI Copa Catalana de Curses per Muntanya Verticals. El pròxim objectiu de Vidal és participar en la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya 2022 de la FEDME.