Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges es classifica per les semifinals de l'Europe Cup en una èpica remontada

Els locals han igualat el marcador del partit d’anada (3-2) i han forçat el Golden Match contra els txecs HB Ostrov Havlíckuv Brod, en un encontre de quatre hores de durada.

El primer equip del Club Tennis Taula Borges, l’Asisa Borges Grup Vall, ha aconseguit aquest divendres la classificació per a les semifinals de l’Europe Cup després d’un partit de quatre hores contra l’HB Ostrov Havlíckuv Brod, de la República Txeca, jugat a la capital garriguenca. Els locals venien de perdre el partit d’anada (3-2) i tenien el repte de guanyar per 3-0 o 3-1 si volien passar directament o, almenys, per 3-2 si volien forçar l’anomenat Golden Match, en què els jugadors de cada equip s’enfronten un contra un en tres únics partit a 11 punts.

I aquest ha estat el desenllaç: 3-2 pels borgencs i Golden Match, que ha començat amb victòria de Marc Duran i ha seguit amb derrota ajustada del suec que juga a les files del Borges Victor Brodd. Tot es decidia, per tant, a l’últim partit, que enfrontava el català Joan Masip amb Dimitrij Prokopcov. Finalment, l’igualadí i el seu gran revés s’han imposat per 11-7, amb el qual el CTT Borges aconseguia el passi a les semifinals després de 13 anys sense aconseguir-ho. L’última vegada va ser la temporada 2008-2009, en el que llavors s’anomenava ETTU Cup, amb l’històric equip que formaven Hu Bin, Andrew Baggaley i Jose Luis Andrade. En aquella ocasió, el Victoria de Moscou va barrar el pas dels borgencs a la final del torneig.