Ciclisme
- Juneda

L’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues crea dos grups d'entrenament de BTT per a adults

El centre habilita un grup d'iniciació i un de tecnificació, que tindran lloc les tardes dels dimarts i els dijous

Imatge d'arxiu d'un entrenament (Foto: Escola Ciclisme Juneda)

L'Escola de Ciclisme Juneda - Garrigues amplia la seva oferta més enllà de les sessions per a infants i joves que duia a terme fins ara. Si en l’actualitat el centre tenia tres grups d’edat, compresos entre els 4 i els 16 anys: iniciació (4-8 anys), minis (8-12) i maxis (12-16), a partir del dimarts 8 comptarà també amb dos grups per a adults que desitgen millorar el control de la bicicleta.

El primer, d’iniciació, va dirigit a persones que s’han iniciat darrerament en la pràctica de la BTT, o volen millorar la seva tècnica. El segon, de tecnificació, apunta a ciclistes amb més rodatge, que per la seva banda volen incrementar la tècnica per a situacions complicades i millorar la forma física. Des del Consell Esportiu expliquen que hi podran participar tant persones amb bicis de BTT com de gravel. 

L’activació dels cursos respon a l’interès de l’Escola d’obrir les instal·lacions a més usos i també al desig que alguns ciclistes havien manifestat els últims mesos. Des de l’obertura de les inscripcions a les classes per a adults ja s’hi han inscrit més de mitja dotzena de persones, a més de diversos ciclistes interessats que n’han demanat informació. Tot i l’inici de les sessions d’entrenament, les inscripcions no es tancaran, ja que el Consell Esportiu espera que amb el temps s’hi inscriguin més aficionats amb ganes d’aprendre i millorar.