Hoquei patins
- Juneda

El CH Juneda tanca la primera fase de la lliga en cinquena posició

L'equip lluitarà ara per la permanència a Primera Catalana. En cas de finalitzar en les primeres posicions del grup encara podria optar a una fase de repesca.

L'equip del CH Juneda abans d'un partit d'aquesta temporada (Foto: CH Juneda))

El Club Hoquei Juneda va enfrontar-se aquest passat cap de setmana amb el Club Patins Congrés B, líder del seu grup. El partit, amb un ajustat 4-5 final a favor dels barcelonins, va certificar la cinquena posició dels rojos al tancament de la primera fase de la competició. Els junedencs queden a un punt del CE Cornellà, que encara té un partit pendent de disputar. 

El president del CH Juneda, Alvar Mongrell, assegura que davant d’aquest resultat ara el club es marca com a objectiu “mantenir la categoria”, si pot ser “quedant primers del grup”. Lamenta, a més a més, les lesions que hi ha hagut durant la primera fase, que han fet que l’equip hagi anat “de menys a més”. En cas de finalitzar en les primeres posicions del grup aquesta segona fase, el CH Juneda encara podria optar a una fase de repesca.

Tot i aquesta cinquena posició, Mongrell es mostra satisfet de la “fase de renovació” en què es troba els últims anys, que ha de permetre reforçar tant el primer equip i com el segon equip amb jugadors formats al propi CH Juneda. 

El CH Juneda B que, per la seva banda, competeix a Tercera Catalana, ha finalitzat la primera fase de la lliga en tercera posició del seu grup, fet que li permetrà disputar els propers mesos l’ascens a Segona Catalana. Si finalitzés primer de grup pujaria directament, mentre que en cas d’acabar segon o tercer podria disputar un play off d’ascens amb altres equips de Tercera.