Atletisme
- Arbeca

L'arbequina Bea Miret guanya dos medalles de bronze al Campionat d'Espanya màster en pista coberta

L'atleta de 48 anys, que competeix amb l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, assoleix la tercera posició en salt d'altura i relleus mixtes 4x200m.

Miret amb els dos bronzes (Foto: B.M.)

L’atleta Bea Miret, de 48 anys, que competeix amb l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, va guanyar dos medalles de bronze al Campionat d'Espanya màster en pista coberta, celebrat el passat cap de setmana a València. L’arbequina va obtenir la tercera posició a salt d’altura (en categoria F40) i relleus mixtes 4x200m (F45). 

Per Miret aquest resultat “és una fita important”, tot i que està descontenta perquè des del Campionat de Catalunya arrossegava una lesió en la cama de batuda que li va impedir “arribar a l’altura desitjada” a la disciplina de salt. Pel que fa als relleus, expressa més alegria perquè era la primerar vegada que competia junt amb els seus companys. En tots dos casos, però, en solitari i en grup, va superar les marques que li van permetre endur-se a casa els bronzes. 

Arran d’aquestes dues medalles, l’arbequina adverteix de la “falta de recursos” pels esportistes de categories màster (a partir dels 35 anys) i més quan es troben en clubs petits, com és l’Associació Atlètica Xafatolls. Alhora, destaca com de significatiu és per ella “poder competir amb les altres atletes” de la categoria.