Atletisme
- Arbeca

L'arbequí Roger Sans, bronze a la mitja marató de Balaguer

L'atleta competia per primer cop en aquesta disciplina com a part del seu entrenament pels 10.000m en pista, la seva distància habitual.

Roger Sans en arribar a meta. Va fer un temps de 1:10,10h (Foto: ERA Mitja Marató Balaguer)

L’atleta arbequí Roger Sans va quedar tercer a la mitja marató de Balaguer celebrada el diumenge 20 de febrer. El corredor del Club Atletisme l’Hospitalet va sorprendre els rivals i a ell mateix amb un bronze en una prova que disputava per primer cop com a part del seu entrenament pels 10.000m, la seva especialitat.

Sans explica que tenint en compte que s’ho prenia com una part de la seva preparació física, va sortir “conservador”, però que es va trobar bé al llarg de la prova. Això el va animar a “apretar”, tot i que va trobar moments més durs, a causa del “vent, i de les pujades i baixades” del recorregut. Entorn el quilòmetre 18, es va adonar que no tenia rivals propers, i que tenia la tercera plaça garantida.

Després d’aquest bon resultat, l’arbequí afrontarà el 20 de març el Campionat de Catalunya de Pista, en què espera millorar els seus resultats de l’any passat en la prova dels 10.000m, on va ser 8è amb un temps de 30 minuts i 42 segons.

Al mateix temps, també confia poder tornar a disputar noves mitges maratons, i fins i tot el Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina.