Atletisme
- Les Borges Blanques

El borgenc Josep Viladoms, campió d'Espanya de duatló en distància estàndard en categoria M50

L'atleta ja havia aconseguit la primera posició en aquesta disciplina a l'Europeu del 2021. Fruit d'aquest èxit, es proposa revalidar l'Europeu al setembre.

Viladoms al podi, amb els altres vencedors de la mateixa categoria (Foto: J.V.))

L’atleta de les Borges Blanques, Josep Viladoms, es va proclamar campió d’Espanya de duatló en distància estàndard en categoria M50 (en edats entre els 50 i els 54 anys) el passat dissabte 5 de març a Soria. Viladoms va córrer el primer tram de 10km, va pedalar els següents 40km i va tornar a córrer el darrer tram de 5km en un temps de 2:06:57.

El borgenc havia guanyat l’any passat el Campionat d’Espanya de duatló en modalitat sprint i confessa que la modalitat estàndard “se li fa més llarga“. Tot i això, també havia aconseguit la primera posició en aquesta disciplina a l'Europeu del 2021.

Davant de l’èxit del passat cap de setmana, es proposa revalidar l'Europeu al setembre.

Viladoms, com altres atletes màster de la comarca, denuncia la falta de recursos per afrontar les competicions en què participen.