Escacs
- Juneda

El Club d'Escacs de Juneda finalitza la lliga en sisena posició

El conjunt ha disputat 7 partits des de mitjans de gener. N'ha guanyat 2 i n'ha empatat un.

Els jugadors del C.E. Juneda, abans d'un dels enfrontament de lliga (C.E. Juneda)

El Club d’Escacs Juneda va finalitzar el passat diumenge 6 de març la seva participació a la Primera categoria Provincial de la Lliga Catalana. Ho va fer en sisena posició després de perdre contra el Ponts per 1-5. Els de la Noguera, líders de la competició, no va deixar cap possibilitat als garriguencs.

El conjunt de Juneda ha disputat 7 partits de lliga des de mitjans de gener. En total, n’ha guanyat dos, n’ha empatat un i n’ha perdut tres. El jugador del C.E. Juneda, Àngel Roig reconeix que “no ha anat gaire bé. El covid ha perjudicat, però és una mica tot”. A mitjans de febrer els garriguencs van haver de lamentar la pèrdua d’un company, Joan Martí, víctima de la Covid19. 

Roig també indica que són un club envellit, i que els falta relleu. Algunes temporades havien promogut classes “per fer saba nova” però ara fa temps que no les impulsen. Així, hi ha una distància clara entre el més jove, entorn dels 36 anys i el més veterà, que en té 72. 

Els jugadors del C.E. Juneda ja esperen la propera competició, la Copa Catalana. Mentrestant, alguns d’ells es troben de manera regular al Bar l’Isard de Juneda per fer partides i comentar la jugada. Roig apunta que per entrenar, ara molts prefereixen i els és més fàcil fer servir programes d’ordinador, fins i tot “mirar obertures per Youtube”. Sigui com sigui, molt d’ells són fidels a l’Isard, i passen la tarda fent partides i analitzant la tàctica.