Futbol sala
- Juncosa , Les Borges Blanques , Maials

El Baró de Maials F.S. femení, subcampió de lliga

L'equip finalitza la Segona Divisió femenina de futbol sala amb 21 punts, darrere del Ponent Futsal Alcarràs B. El Borgs F.S. A acaba tercer, a un punt de les de Maials; i el Juncosa F.S. A, cinquè. 

El Baró de Maials femení en un partit d'aquesta lliga (Foto: Baró de Maials F.S.)

El Baró de Maials F.S. femení va acabar el passat cap de setmana la lliga de Segona Divisió femenina de futbol sala en el segon lloc de la classificació, és a dir, com a subcampiones de la categoria. Les de les Garrigues Històriques van tancar la competició amb 21 punts, a 10 del Ponent Futsal Alcarràs B, que s’ha demostrat intractable. El Borgs F.S. A va acabar tercer, a un punt de les de, Baró de Maials; i el Juncosa F.S. A, cinquè.  

Els tres equips garriguencs s’han mostrat molt sòlids en atac. Després del líder, el Baró de Maials F.S. amb 29 gols; el Borges F.S. A, amb 26; i el Juncosa F.S. A amb 19, han sigut els equips amb més dianes del campionat. La jugadora el Baró de Maials, Nerea Ballesté Oronich ha estat la tercera màxima golejadora de la lliga amb vuit gols en 12 partits.

L'entrenador de l'equip, Roger Vallès, es mostra molt satisfet de la feina de les seves jugadores: "Vam començar l'equip la temporada 2020/2021" explica, i "hi ha hagut un gran canvi, un creixement". 

El proper 20 de març s’iniciarà una segona fase de la lliga, en què els tres primers equips classificats, el Ponent Futsal Alcarràs B, el Baró de Maials F.S. i el Borges F.S. A competiran contra els tres primers equips del grup 6 de Lleida de Segona Divisió.