Tennis taula
- Les Borges Blanques

Marc Duran, doble campió absolut d'Espanya

El vilanoví del CTT Borges s'imposa a la final individual i a la final de dobles masculins del Campionat d'Espanya absolut. Joan Masip, també del CTT Borges, va finalitzar tercer a la prova de dobles mixtes amb la barcelonina Claudia Caymel.

El vilanoví Marc Duran al finalitzar l'últim punt de la final individual masculina (Foto: CTT Borges)

El jugador del CTT Borges, Marc Duran, es va convertir ahir en doble campió absolut d’Espanya en guanyar les finals individual i de dobles masculins. El vilanoví torna a guanyar un títol, l’individual, que ja havia aconseguit el 2015. En la final de dobles masculins va fer parella amb Oriol Monzó, actual jugador de l’Arteal TM, i exjugador del Borges.

En les semifinals de dobles masculins, els jugadors del Borges Albert Lillo (amb Marc Gutiérrez)i Joan Masip (amb Javier Soria) van ser eliminats amb les seves respectives parelles a les semifinals. Tot i això van pujar al podi com a tercers classificats.

En la competició de dobles mixtos, Joan Masip també ha pujat al podi com a tercer, en aquest cas fent equip amb la barcelonina Claudia Caymel. 

Des del club manifesten la felicitat per haver celebrat “un espectacular campionat” amb un total de 5 podis. Els bons resultats els han de permetre afrontar la Copa del Rei, que es juga a partir d’avui, 9 de març, “amb total confiança”.