Trail
- Bellaguarda

El corredor de muntanya de Bellaguarda David Vidal guanya la cursa navarresa Jurramendi Trail Montejurra

La prova tenia 27 quilòmetes de distància i 1.800 metres de desnivell positiu.

David Vidal (centre) amb els seus companys de podi (Foto: Raul Sanchez)

El corredor de muntanya de Bellaguarda, David Vidal, va guanyar el dissabte 19 de març la cursa navarresa Jurramendi Trail Montejurra, de 27km i 1.800 metres de desnivell positiu.

Pel garriguenc, aquesta era la segona competició de l’any, després d’haver-se estrenat el passat 6 de març al Gran Premi Catí Rabosa de Petrer, a Alacant, la primera prova de la Copa d’Espanya en línia 2022. En aquella ocasió, Vidal va finalitzar onzè, i va acusar el mal temps i la falta d’energies als quilòmetres finals.

Per aquest motiu, ara es mostra satisfet de la primera posició a la Jurramendi Trail i afirma que “el cos es va posant a lloc”. La prova, a més, li va servir per experimentar en un terreny que no coneixia i també competir contra rivals que es pot trobar en properes curses.

Enguany, Vidal es marca com a objectiu completar les quatre proves de la Copa d’Espanya i obtenir el millor resultat possible. La propera cursa d’aquesta competició serà el 29 de maig a Sant Esteve de Palautordera, la Trail Sant Esteve.