BTT
- El Vilosell

El jove ciclista del Vilosell Arnalt Tomàs, tercer a l'Open Lleida BTT Kids Cup de la Serreta de Corbins

Era la primera prova del circuït infantil lleidatà d'aquest 2022. Pel ciclista de les Garrigues va ser una oportunitat per certificar el bon estat de forma que ja va mostrar el 2021, en la seva estrena.

Podi final de la categoria infantil, amb Arnal Tomàs a la dreta, en tercera posició. (Foto: F.F.)

El jove ciclista del Vilosell, Arnalt Tomàs, va ser tercer a la primera prova de l’Open Lleida BTT Kids Cup, celebrat a la Serreta de Corbins el passat dissabte 19 de març. És la primera medalla del vilosellenc en la categoria d’infantil, recent estrenada aquest 2022. 

El proper dissabte 26 de març, Tomàs correrà a casa. Per primer cop, el poble del Vilosell acull una prova de l’Open Lleida BTT. Les inscripcions ja s’han tancat i els organitzadors informen que prendran la sortida 175 persones, en les diferents categories. 

A més de l’Open Lleida BTT, Tomàs també participa enguany a la Copa Catalunya Infantil de BTT. El diumenge 20 de març va córrer a Sant Gregori, la segona prova del calendari. 

Arnalt Tomàs ja va pujar a diversos podis la temporada 2019/2020, competint en categoria principiant. L’any 2021, com a aleví, va ser 4t al Campionat de Catalunya, 6è a la Copa Catalunya, i va guanyar l'Open Lleida BTT Kids Cup.