BTT
- Castelldans

La ultramarató de BTT Garrigues Bike obre inscripcions

La prova serà el 4 de juny i tindrà tres recorreguts, dos de puntuables a la Copa Catalana d'Ultramarató (150km, 2.900m+) i a la Copa Catalana de Marató (80km, 1.200m+), i una distància curta (48km, 800m+).

Tres dels participants de l'edició 2021 (Foto: Arxiu)

La prova de resistència amb bicicleta de muntanya Garrigues Bike, que organitza el Club Ciclista Castelldans, ha obert recentment les inscripcions per als beteteros aficionats a la llarga distància. En els primers dies ja s’hi han inscrit gairebé mig centenar de participants. 

Amb el desig d’afavorir una inscripció numerosa, els organitzadors han definit tres terminis d’inscripció. El primer, fins al 10 d’abril, inclou un maillot oficial de la ruta. El segon tram serà fins al 15 de maig i el darrer fins al 2 de juny, dos dies abans de la cursa.  

La prova serà el 4 de juny i tindrà tres recorreguts. El primer, de 150km i amb un desnivell acumulat de 2.900 metres positius, serà puntuable per la Copa Catalana d'Ultramarató - XCUM. El segon, de 80km i 1.200 metres de desnivell positiu acumulat, forma part del calendari de la Copa Catalana de Marató - XCM. Per acabar, els organitzadors també ofereixen una distància curta, de 48km i 800 metres de desnivell. 

El Club Ciclista Castelldans ja ha explicat alguns dels secrets de la prova, entre els quals el pas per un corriol de 12km de llargada, el més llarg de la cursa i dels més llargs de Catalunya.