Ciclisme
- El Vilosell

Èxit de participació garriguenca en l'estrena del Vilosell com a prova de l'Open Lleida BTT

Fins a vint infants vinculats a l'Escla de Ciclisme Juneda - Garrigues van prendre part en les diferents proves que van tindre lloc el dissabte 26. El vilosellenc Arnalt Tomàs va acabar 5è en la seva categoria.

Els participants a la cursa de (Foto: Laura Lanuza)

El 26 de març el Vilosell va acollir la segona prova de l’Open Lleida BTT i es va estrenar en l’organització d’una cursa d’aquest tipus. Ni la pluja ni el fang de la jornada van espatllar una cursa que, a més a més, va comptar amb una important participació garriguenca en els recorreguts de la Kids Cup. 

Fins a vint infants vinculats a l’Escola de Ciclisme de Juneda – Garrigues van prendre part de les sortides de diferents categories. En prebenjamí els membres de l’Escola de Ciclisme van aconseguir un podí, i en les altres categories van tenir també bons resultats. El vilosellenc Arnalt Tomàs (El Vilosell Club Ciclista) va finalitzar cinquè en categoria infantil després d’una caiguda. 

A mesura que avançava el matí, la pluja i el fang van deixar algunes imatges curioses, com els ciclistes resguardant-se de la precipitació, o plens de fang després de participar a la cursa. 

Al maleter del cotxe resguardant-se (Foto: El Vilosell Club Ciclista)