Motor
- Castelldans

El pilot castelldanenc Guerau Simó, podi a la primera prova del Campionat del Mediterrani de Velocitat

El jove motorista de 14 anys va començar a córrer fa sis anys, i en fa tres que es va estrenar en aquesta competició. La segona posició a la cursa de Castellolí és el seu primer podi.

Simó en plena competició (Foto: FCM - Yamaha bLU cRU Cup)

El pilot de motociclisme de Castelldans, Guerau Simó, es va estrenar en el podi de la Yamaha bLU cRU Cup, dins del Campionat del Mediterrani de Velocitat, el passat 20 de març. La segona posició obtinguda pel jove pilot és el seu primer podi, en el que és el seu tercer any a la competició.

Simó, de 14 anys, va començar a competir en motociclisme fa sis anys. El 2000, en la seva primera participació a la Copa Yamaha bLU cRU només es van poder córrer dos proves arran de la Covid19. El 2021 es va poder celebrar el calendari complet, però el jove castelldanenc es va mostrar irregular.

Per aquest 2022, s’ha marcat com a objectiu guanyar el campionat. “Ho tenim bastant a favor” explica, satisfet de la preparació específica que ha fet durant la pretemporada.

Després de la primera cursa del calendari, en què va obtenir el podi, la propera prova de la Yamaha bLU cRU Cup en què competirà Simó serà el 19 de juny a Alcarràs.