Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall afronta divendres el pas a la final del play-off pel títol a la Superdivisió masculina

El divendres 1 d'abril, els garriguencs van derrotar per 2-4 a l'Hortitec Alzira TT en l'anada de les semifinals. La tornada tindrà lloc a les 18h al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

L'Hortitec Alzira TT i l'Asisa Borges Vall abans del partit (Foto: CTT Borges)

L'ASISA Borges Vall afrontarà el proper divendres 8 d’abril a les 18h al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques la tornada de les semifinals del play-off pel títol de la Superdivisió masculina, i el seu possible pas a la final. El passat divendres 1 d’abril, els garriguencs van derrotar per 2-4 a l'Hortitec Alzira TT en l'anada.

L’ASISA Borges Vall es va avançar en els primers dos partits, guanyats per Marc Duran i Viktor Brodd. Els de la Ribera Alta van aconseguir empatar en els dos duels disputats a continuació. Finalment, Marc Duran i Joan Masip en els partits cinquè i sisè van confirmar la victòria pel conjunt entrenat per José Luís Andrade. 

En la temporada 2020/2021, els garriguencs van arribar a la final, però van perdre en la segona ronda contra el Real Cajasur Priego TM, que es va acabar enduent el títol. 


En el play off d’ascens de primera divisió masculina, el Termosolar Borges va guanyar el seu partit 2-4 contra el Club Tennis de Tuala Vilafranca i confia el proper dissabte 9 d’abril al Centre de Tecnificació revalidar la victòria i passar a la fase final. 

Per altra banda, en el play off de descens de la segona divisió masculina, el Borges Masia Tero va perdre 2-4 en l’últim partit, contra el CTT L’Hospitalet – Grupo Preving. El diumenge 10 es juga a domicili el seu futur.