Alpinisme
- La Granadella , Les Borges Blanques

Quarta posició de tres atletes garriguencs al Campionat de Catalunya de Clubs de Duatló

La borgenca Laura Quintana i la granadellenca Rosa Olivé, amb el TRI 4.40, i Josep Viladoms, amb el CET Distance, van fregar el podi de la prova, que es va celebrar el passat dissabte a Cerdanyola del Vallès.

Un dels moments de la competició, amb el grup enfilat (Foto: Ajuntament de Cerdanyola)

El dissabte 2 d’abril va tenir lloc a Cerdanyola del Vallès el Campionat de Catalunya de Clubs de Duatló, i tres atletes de les Garrigues van fregar el podi, i van quedar en quarta posició. Es tracta de la borgenca Laura Quintana i la granadellenca Rosa Olivé, que competeixen amb el TRI 4.40, i de Josep Viladoms, que ho fa amb el CET Distance.

La prova de Cerdanyola del Vallès era en modalitat esprint. Els atletes en primer lloc havien de córrer una distància de 5km. A continuació, havien de fer front a un recorregut de 20km en bicicleta. Per acabar, havien de recórrer un tram de 2,5km de nou de cursa a peu.

El duatló de Cerdanyola tornava enguany a poder-se celebrar després de tres anys en què no havia estat possible dur-lo a terme. Va comptar amb la presència de 61 equips al Campionat Nacional de Catalunya de Clubs (uns 300 duatletes), on competien els esportistes de les garrigues, i 200 participants a la prova Open.

Josep Viladoms, segon per l’esquerra de la fila inferior, amb el seu equip (Foto: Aj. Cerdanyola)

Quintana i Olivé, en primer pla a la fila inferior, celebrant la posició d’honor aconseguida (Foto: Tri 4.40)