Varis
- El Vilosell

El borgenc Víctor Sans domina la cursa d’orientació del Vilosell

El borgenc va completar les 35 fites del recorregut en menys de tres hores i va aconseguir el màxim de 200 punts.

El diumenge 3 d'abril, el Vilosell va acollir la tercera cursa d'orientació de la Lliga Catalana Sprint  Rogaining, de la qual el borgenc Víctor Sans es va proclamar guanyador absolut, amb superioritat sobre la resta.

D'entre els prop de 200 participants que van córrer entre les vinyes, camps i ametllers per localitzar les balises, va ser un dels dos únics corredors que va completar les 35 fites en menys de tres hores. Sans va aconseguir, a més, el màxim dels 200 punts que es podien aconseguir.

La cursa era puntuable per la Lliga Catalana Sprint de Rogaining de la Federació catalana d'Orientació, motiu pel qual va reunir una nombrosa participació de corredors de Barcelona, Girona i Tarragona a més a més del gran gruix de participants de contrades lleidatanes.

La propera cita del calendari de curses d'orientació serà a les Borges Blanques, el 8 de maig.