Trail
- Les Borges Blanques

La borgenca Sílvia Hill, tercera a la cursa de muntanya Volta Peramola

El recorregut tenia 26km de distància i 1.600 metres de desnivell positiu. Hill es va apuntar a la prova com una part del seu entrenament per la Maratón de las Tucas del juliol.

Sílvia Hill creuant la meta de la V Volta Peramola (Foto: Jordi Odén)

La borgenca Sílvia Hill va participar el passat dissabte 16 d’abril a la cinquena edició de la cursa de muntanya Volta Peramola i va aconseguir la tercera posició en categoria femenina absoluta.

Aquesta fisioterapeuta nascuda a Arbeca i resident a les Borges Blanques s’hi havia apuntat com a part del seu entrenament per la Maratón de las Tucas del juliol. Hill explica també que s’hi va apuntar “a última hora” i que “anava a disfrutar”, no pensava assolir el podi.

Amb aquest resultat, es posaria tercera de la classificació femenina general del Circuït Fer 2022 de curses de muntanya de l’Alt Urgell i la Cerdanya, que tot just arrencava amb aquesta cursa. Tot i això, l’atleta de les Garrigues no continuarà amb aquest circuït. Els propers mesos participarà en les curses Berga-Rasos-Berga i a la Reolla de Núria, abans de córrer al juliol la mencionada Maratón de las Tucas.

Després de l’estiu, Hill explica que canviarà la seva preparació per prendre part a una marató per vies asfaltades, un repte que s’allunya de la pràctica principal del trail que duu a terme. S’hi ha apuntat amb els companys del Club Atletisme Borges, del qual és membre.