Tennis taula
- Les Borges Blanques

El cadet del CTT Borges, Cesc Carrera, subcampió d'Espanya Escolars per equips amb la selecció catalana

Entre els responsables tècnics de Catalunya al campionat celebrat a Valls el dissabte 16 hi havia el jugador del primer equip del CTT Borges, Joan Masip, i l'entrenador José Luís Andrade.

Carrera (esquerra) i Andrade (centre) celebren un punt decisiu de l'equip de categoria cadet (Foto: Antonio Alvarez / RFETM)

El dissabte 16 d’abril va tenir lloc al pavelló Joana Ballart de Valls el Campionat d’Espanya d’edat Escolar, en el qual Catalunya va aconseguir tres medalles d’or, tres de plata i una de bronze.

D’entre les medalles de plata, una va ser pel jugador del CTT Borges Cesc Carrera en la prova per equips i en categoria cadets. Carrera formava trident amb Alex Moreno (U.E. Sant Cugat Tennis Taula) i Martí Garrido (Club Tennis Taula Calella). 

Carrera havia sigut campió de Catalunya infantil, subcampió de dobles i subcampió per equips al Campionat de Catalunya de Joves celebrat també a Valls una setmana abans.

La representació del CTT Borges no es va circumscriure únicament als jugadors. Entre els responsables tècnics de la selecció de Catalunya hi havia el jugador del primer equip del CTT Borges, Joan Masip, i l'entrenador José Luís Andrade.