Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall, més a prop del títol de la Superdivisió

Els garriguencs van guanyar l'anada de la final 2-4 davant l'Arteal Santiago. La tornada tindrà lloc el proper dissabte 30 d'abril al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

Joan Masip celebra un punt decisiu del partit (Foto: CTT Borges)

L’ASISA Borges Vall va començar amb bon peu la final del play off pel títol de la Superdivisió de tennis taula el passat divendres 22 d’abril. Els garriguencs van derrotar 2-4 a l’Arteal Santiago en el partit d’anada, fet que l’apropa de forma important al títol. 

El duel va durar prop de quatre hores i l’ASISA Borges Vall va haver d’igualar el resultat fins a dos vegades abans de posar-se per davant. Després del primer partit per l’Areal Santiago, Victor Brodd va guanyar el seu partit i va empatar el matx. En el tercer, els gallecs van tornar a imposar-se. Brodd va tornar a empatar al quart partit, i Marc Duran i Joan Masip van donar-li finalment la volta al resultat en el cinquè i sisè enfrontaments.

La tornada tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. El club confia que el suport del públic acompanyi els jugadors a la victòria. El president, Enric Vall, valora que “el resultat d’anada és bo, però no és definitiu” i conclou que “ens haurem d’esforçar moltíssim”.  

En cas de victòria, el CTT Borges durà a terme una rua de celebració per la població aquella mateixa tarda. A més a més, també el club també organitzat un sopar intern de comiat de la temporada competitiva.