Ciclisme
- Castelldans

La Rural Cycling Garrigues es consolida en la seva segona edició

La marxa cicloturista va reunir una mica més de 200 participants, en les modalitats de carretera i gravel. Hi havia tres recorreguts per asfalt (150km, 120km i 90km) i dos per camins (55km i 80km).

Els ciclistes de la modalitat carretera, entre l'Albi i el Vilosell (Foto: Jordi Santacana)

El Club Ciclista Castelldans va celebrar el passat diumenge la segona edició de la marxa cicloturista Rural Cycling Les Garrigues, que va reunir una mica més de 200 participants. L’alta participació permet consolidar una activitat que a més dels tres recorreguts per carretera, que van agrupar entorn de 160 ciclistes, enguany estrenava també dos circuïts pels aficionats al gravel, amb prop de 40 participants. 

Edu Abella, del C.C. Castelldans, comparteix que la valoració és “molt positiva” i subratlla l’esperit de la prova, que havia de servir “per gaudir del dia sense el nerviosisme de les proves competitives” i per “ficar les Garrigues al mapaciclista de Catalunya”. A més, també es mostra satisfet de la participació de dones, que en nombres absoluts era superior a l’edició de l’any passat. 

El Club Ciclista Castelldans se centrarà ara en la logística de l’ultramarató de BTT Garrigues Bike que enguany tindrà lloc el proper 4 de juny, i per a la qual ja hi ha dos-cents inscrits.