Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall es proclama campió de la Superdivisió

Els garriguencs completen una temporada històrica en què han guanyat també la Copa del Rei i van arribar fins a les semifinals de la Europe Cup. Les Borges Blanques ho celebrarà amb una rua tot just finalitzat el partit. 

La comunió entre jugadors i afició ha sigut completa durat tota la final (CTT Borges)

L'ASISA Borges Vall ha aconseguit aquesta tarda el títol de la Superdivisió Espanyola en superar per 3-0 l’Arteal Santiago en el partit de tornada de la final, celebrat a les Borges. Després d’una anada molt disputada, els garriguencs han dominat el partit d’avui i han jugat amb molta seguretat per guanyar la seva segona lliga.

En el primer partit, Victor Brodd s’ha imposat per 3-2 a Ènio Mendes. Joan Masip ha copiat victòria i resultat davant d’André Silva. Marc Duran ha confirmat el triomf amb un 3-1 al tercer partit contra Humberto Manhani.

Amb aquest títol, l’equip tanca una temporada històrica, en què també van guanyar la Copa del Rei i, a més a més, van arribar fins a la semifinal de la Europe Cup, on van ser eliminats pel Solex-Consult Wiener Neustadt.

L’afició ha respost a la crida del club, ha omplert el Centre de Tecnificació de les Borges i s’ha deixat sentir entre els punts i al final, per celebrar el títol. Aquesta tarda està prevista una rua per les Borges Blanques per celebrar la lliga.