Hoquei patins
- Juneda

El CH Juneda consolida la tercera posició i mantindrà la categoria

El primer equip dels rojos va guanyar el cap de setmana a l'RCD Espanyol B 7-6, un resultat que li permet consolidar la tercera posició del grup i, al mateix temps, mantenir la categoria.

Els rojos abans del partit contra el RCD Espanyol B (Foto: CH Juneda))

El CH Juneda va guanyar el cap de setmana a l'RCD Espanyol B 7-6, un resultat que li permet consolidar la tercera posició del grup i, al mateix temps, mantenir la categoria. El resultat del vuité partit de la segona fase de la lliga permet als rojos ampliar la distància respecte un rival directe com els barcelonins i allunyar-se de les posicions perilloses de la taula que porten al descens i a la promoció de descens. 

Els garriguencs es jugaven la permanència en aquesta segona fase de la lliga. Després de guanyar els dos primers partits, van empatar els dos següents i n’havien perdut encara dos més. Les dos últimes victòries, el 23 d’abril contra el Sant Just, i el 30 d’abril contra l’Espanyol li garanteixen la continuïtat a Primera. 

El president del CH Juneda Alvar Mongrell considera que “és una bona notícia” i que l’equip “ha anat més còmode, a diferència de l’any passat”. Tot i els resultats dolents de mitjans de la segona fase expressa que “en cap moment ens vam veure a prop de les posicions de descens”. 

El CH Juneda B, per la seva banda, va empatar el cap de setmana contra el CP Masquefa B. El segon equip no ha pogut mantenir els bons resultats de la primera fase de lliga i en la lluita per l’ascens ocupa una modesta vuitena posició. Tot i això, podrà disputar la promoció d’ascens les properes setmanes, ja que la resta d’equips ja compten amb representació a Segona Catalana.