Futbol
- Les Borges Blanques

L'equip Veterans C.F. Borges Blanques confirma l'ascens matemàtic dos partits abans del final de la lliga

Els borgencs han guanyat vuit dels nou partits disputats i són també el conjunt més golejador de la segona fase de la temporada. L'equip desitja ara endur-se el títol de lliga.

Genís supera el porter del Gardeny (Foto: Jordi Reñé)

L'equip Veterans C.F. Borges Blanques va golejar el passat cap de setmana el Veterans U.E. Gardeny 0-6 i va sumar tres punts que confirmen el seu ascens matemàtic, dos partits abans del final de la lliga, dins el XLIIIè Torneig Telègrafs.

Amb el del diumenge, els borgencs han guanyat vuit dels nou partits disputats en aquesta segona fase de la temporada, en què han lluitat des de la Segona Divisió per tornar a la primera categoria, de la qual havien format part els últims anys. 

Cal tenir en compte que, a finals de novembre, en el context del torneig que havia de donar lloc a les divisions, el conjunt va ser sancionat per alineació indeguda per la denúncia de l’Atlètic Segre. Els de Lleida van advertir que un fitxatge recent dels borgencs encara no havia estat donat de baixa de l’anterior equip per un error administratiu, cosa que va provocar que els blanc-i-negres perdessin aquell partit i deu punts, i acabessin a Segona.

“Una injustícia”, en paraules del davanter Albert Botam, que els ha donat més força en aquesta segona part de la temporada, on pràcticament ho han guanyat tot fins a assegurar-se l’ascens. Ara, comparteix Botam, tenen “ganes d’acabar la lliga guanyant”. Per Josep Benet, l’entrenador, són “un equip de Primera”, però no es relaxaran en els dos últims partits de lliga: “amb tranquil·litat no jugarem, que volem quedar campions”. 

De cara a l’any vinent, de nou a Primera, tan Botam com Benet esperen una temporada molt més normal, sense l’afetació de la pandèmia de les últimes temporades. 

El Veterans F.C. Borges han sigut l’equip més golejador de Segona fins ara, amb fins a 32 gols, per només 11 d'encaixats a la seva porteria.