Tennis taula
- Les Borges Blanques

Mor el jugador i entrenador del CTT Borges Josep Francesch Ribalta

Veí de Vimbodí i Poblet, va patir un accident de trànsit el passat dilluns 25 d'abril. Durant la final de la Superdivisió, tant els jugadors de la base com del primer equip el van recordar amb una pancarta.

Josep Francesch en una fotografia d'arxiu amb la seva col·lecció de samarretes i pilotes (TTMuseum)

Aquest matí s’ha conegut el traspàs del jugador i entrenador del CTT Borges Josep Francesch Ribalta, qui va patir un accident de trànsit el passat dilluns 25 d’abril.

Francesch Ribalta portava 21 anys vinculat al club de les Garrigues i en l’actualitat competia amb el Borges Masia Tero a la Segona Nacional Masculina, a més de fer també d’entrenador a les categories formatives.

El president del CTT Borges n’ha destacat el compromís amb l’esport i el club: “era una persona que dedicava les 24h al tennis taula. No n’hi ha un altre com ell. Hem perdut un patrimoni del club”. El CTT Borges ha emés un comunicat de condol a la família. 

Veí de Vimbodí i Poblet, comptava a casa amb una important col·lecció de més de 300 samarretes de jugadors de tennis taula i més d’un miler de pilotes. 

Durant la final de la Superdivisió, tant els jugadors de la base com del primer equip van recordar-lo amb una pancarta i van enviar-li ànims en la recuperació.