Ciclisme
- Juneda

El 3r Trofeu Vila de Juneda fèmines i junior masculí vola sobre les llambordes

Alta participació. La prova, que forma part de la Copa Catalana Fèmines S23 i Elits i de la Copa Catalana Junior va comptar amb 73 inscrits i es va disputar en un circuit urbà, amb el tram empedrat característic.

Algunes de les ciclistes sobre el tram empedrat (Foto:Xavi Minguella)

El 3r Trofeu Vila de Juneda fèmines i júnior masculí es va celebrar el passat diumenge 8 de maig amb 73 ciclistes inscrits, 21 dones i 52 homes. La prova, que forma part de la Copa Catalana Fèmines S23 i Elits i de la Copa Catalana Junior, es va disputar en un circuit urbà amb el característic tram d'empedrat, després de dos anys de veure's perjudicat per la Covid-19.

La nord-americana Heather Fischer es va endur la llamborda junedenca que fa de trofeu com a vencedora de la prova en fèmines. Per la seva banda, Albert Muntanya, recent vencedor del Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual celebrat a Torregrossa a l'abril, va endur-se el Trofeu Vila de Juneda júnior masculí. A més del llambordí, l'organització també va repartir entre els primers classificats prop de 400 € en primes.

En aquesta edició no hi ha hagut participació garriguenca. Des del CCCP, però, confien que el proper any hi podrà prendre part el jove borgenc Pol Viladoms, perquè assolirà la categoria júnior.