Hoquei patins
- Juneda

El Reus Deportiu Virginias es proclama campió de Catalunya juvenil a Juneda

Amfitrió. El Pavelló Municipal de Juneda va acollir durant el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig els vuit millors clubs en categoria juvenil del país. Per al CH Juneda va ser una oportunitat per veure “gran hoquei”.

Els jugadors del Reus celebren el títol davant l'afició (Foto: Xavi Minguella)

El divendres 29 d'abril i el cap de setmana del 30 d'abril i l'1 de maig, el Pavelló Municipal de Juneda va acollir el XXIXè Campionat de Catalunya juvenil d'hoquei patins, del qual el Reus Deportiu Virginias es va proclamar guanyador. El trofeu va aplegar els vuit millors equips del país en aquesta categoria, que enguany eren el ja mencionat Reus Deportiu, el CH Mollerussa, el GEIEG A el CH Caldes A, el Barça, el CP Vic, el CP Manlleu i l'Igualada HC A.

El president del CH Juneda, Àlvar Mongrell, amfitrió de l'esdeveniment, subratlla tres elements que feien interessant el trofeu: "Fer aquest tipus de campionats s'agraeix per veure un gran hoquei, és un ingrés per mantenir el club i, a més, dona prestigi".

Marta Palau, responsable de premsa del CH Juneda, afegeix que "no hi cabíem", i apunta que la graderia va estar plena dels equips i de la seva afició. Entre els assistents, a més a més, també es va veure Marsu, entrenador de la selecció espanyola sub-19, i Guillem Cabestany, seleccionador absolut.