Futbol sala
- Bellaguarda

El F.S. Bellaguarda s'imposa per la mínima al F.S. Borges A (1-0) i puja fins a la setena posició

Els de les Garrigues Altes van avançar a la classificació als de la capital, que van caure fins a l'onzè lloc. La part mitja baixa de la taula es manté, però, molt ajustada, amb vuit punts entre el sisè i el dotzè.

Els bellaguardins celebren amb eufòria el gol als últims minuts (Foto: Xavi Minguella)

El F.S. Bellaguarda es va imposar per la mínima al F.S. Borges A (1-0) el dissabte 14 de maig, un resultat que el va fer pujar fins a la setena posició de la lliga. A més, també va superar el seu rival, el Borges, a la classificació. Els capitalins van caure fins a l’onzè lloc.

El partit va ser molt ajustat i es va resoldre amb un gol de penalti de Martí Mateu als últims minuts de l’enfrontament, després d’una falta del porter borgenc.

A dos partits del final de la lliga de Primera Nacional, la part mitja baixa de la taula es manté molt ajustada. Entre el sisè classificat i el dotzè hi han vuit punts. Els resultats tant del F.S. Bellaguarda com del F.S. Borges A els propers dos caps de setmana determinaran la seva posició final.

El Rajolí d’Or de Llardecans, per la seva banda, es manté en una còmoda quarta posició.