Hoquei patins
- Juneda

Tres equips de la base del CH Juneda es classifiquen per la Copa Catalana

El CH Juneda Júnior va ser segon de la lligueta que dona accés al trofeu, a un punt del Palau de Plegamans B. L'Aleví A i l'Infantil B van finalitzar en segona i primera posició dels seus campionats i també participaran a la Copa.

El CH Juneda Júnior va guanyar l'últim partit 9-1 a casa (Foto: CH Juneda)

Tres equips de la base del CH Juneda van certificar el cap de setmana del 21 i 22 de maig la seva classificació per la Copa Catalana d’Hoquei Patins, en finalitzar en les primeres posicions de les lliguetes que donen accés a la fase d’eliminatòries del trofeu. Es tracta dels equips de les categories Júnior, Aleví A i Infantil B. 

En el cas del conjunt Júnior, van ser segons del grup 7, a un punt del líder, el HC Palau de Plegamans B. Aquest conjunt disputarà la Copa Catalana de la seva categoria el cap de setmana de l’11 i el 12 de juny a Sentmenat. Des del club, ressalten l’èxit de l’equip, que enguany també s’havia estrenat en la Lliga Plata. Per aquest motiu destaquen el “premi que serà accedir directament a les eliminatòries”. 

L’Aleví A i l’Infantil B també es van classificar per la Copa Catalana de la seva categoria. Els alevins van finalitzar segons del grup, per darrere del CP Vilafranca, i el proper cap de setmana 28 i 29 de maig comencen les eliminatòries contra el CHP Sant Feliu B. Per la seva banda, els infantils van finalitzar primers de grup i jugaran el proper cap de setmana la primera eliminatòria contra la UE La Garriga B.