Futbol
- Les Borges Blanques

El F.C. Borges encara el darrer partit de lliga, a casa, amb la certesa del descens a Segona divisió Catalana

El filial per la seva banda, a Quarta Catalana, disputa els últims partits de la competició amb possibilitats de guanyar la lliga i d'ascendir, tot i que no depèn d'ell mateix.

El FC Borges abans del partit contra l'U.E. Valls (Foto: F.C. Borges)

El F.C. Borges va perdre el diumenge 22 de maig en el seu desplaçament a Valls (2-0) i encara l’últim partit de lliga, a casa, amb la certesa del descens a Segona divisió Catalana. El rival amb què jugarà el diumenge 29, el Vista Alegre, ocupa l’antepenúltima posició de la lliga i també ha descendit. Des del club, però, esperen un bon resultat davant l’afició.

Els borgencs encadenen quatre partits perduts, en una temporada en què els resultats no han acompanyat i només ha pogut guanyar 7 dels 27 enfrontaments disputats. Pel president del club, Àngel Rodríguez, “no es pot culpar ningú. Quan les coses des del principi no van bé, després costa encarrilar-les”. Tot i això, remarca els resultats de les últimes sis temporades, “hem aconseguit coses molt positives”, i confia que l’equip pugui lluitar la temporada vinent per tornar a Primera Catalana. 

Pel que fa al filial, el F.C. Borges B disputa els últims tres partits de la competició amb possibilitats de guanyar la lliga i d'ascendir. En aquests moments són segons, amb 70 punts, a tres del Coll de Nargó, que és el líder. La derrota del passat diumenge 22 contra el Verdú-Cercavins fa que el Borges B, però, no depengui d’ell mateix i hagi de guanyar els partits restants i esperar una ensopegada dels de l’Alt Urgell.