Varis
- Les Borges Blanques

Les Borges aprova una ordenança per atorgar ajuts a esportistes no professionals del municipi que participin en competicions fora de Catalunya

Se'n podran beneficiar els veïns que prenguin part en campionats d'Espanya, d'Europa, del món i Jocs Olímpics, a més d'altres proves similars. Aquest any la quantitat que es destinarà a aquesta subvenció serà de 5.000€

Imatge del ple del 26 de maig (Foto: Captura)

El Ple de l’Ajuntament de les Borges Blanques va aprovar per unanimitat el passat 26 de maig la creació d’una ordenança reguladora per la concessió d’ajuts a esportistes no professionals del municipi que participin en competicions fora de Catalunya, com són campionats d'Espanya, d'Europa, del món i Jocs Olímpics, i altres proves similars.

La normativa es troba actualment en període d’exposició pública durant un mes i, posteriorment, es publicaran les bases i la convocatòria. L'ajut ha de permetre cobrir despeses lligades a desplaçaments, allotjaments, inscripcions a les proves, així com també a l'adquisició de material necessari per a la competició. 

Pel 2022, s’han destinat 5.000€, a repartir entre els esportistes que s’hi presentin. Les ajudes estaran dedicades a esportistes a títol individual i no se’n podran beneficiar clubs ni equips.