Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges acorda amb la família de Josep Francesch Ribalta sostenir i continuar el Museu del Tennis Taula

El club ha presentat a l'ajuntament de les Borges Blanques aquesta proposta, que suposaria incorporar la col·lecció de samarretes i pilotes de tennis taula al Centre de Tecnificació, alhora que ampliar-ne les instal·lacions.

Una part de les tres-centes samarretes amb què compta actualment la col·lecció (Foto: TTMuseum)

El CTT Borges Blanques va acordar amb la família de Josep Francesch Ribalta, jugador i entrenador del club difunt el passat 3 de maig, sostenir i continuar el Museu del Tennis Taula que aquest havia iniciat al seu domicili. 

El president de l’entitat, Enric Vall, explica que s’ha presentat a l'ajuntament de les Borges Blanques aquesta proposta, que suposaria incorporar la col·lecció de samarretes i pilotes de tennis taula al Centre de Tecnificació, alhora que ampliar-ne les instal·lacions.

“Seria una il·lusió, un desig i un somni”, expressa Vall, alhora que també apunta que els propers mesos caldrà donar forma a la iniciativa, que encara es troba a les beceroles. Tot i així, comparteix que diversos jugadors, tant del club com d’altres equips, s’han ofert a aportar nous materials al museu que permetin continuar el llegat de Josep Francesch Ribalta.