Tennis taula
- Les Borges Blanques

El Club Tennis Taula Borges arrodoneix la temporada arrasant en el Campionat de Catalunya

El dissabte 11 de juny, l'ASISA Borges Vall es va proclamar campió per equips. El diumenge 12 de juny, Joan Masip es va imporsar en les categories individuals i de dobles masculins i mixtos.

Els CTT Borges, al capdamunt del podi (Foto: CTT Borges)

El Club Tennis Taula Borges va arrodonir el dissabte 11 i diumenge 12 de juny una temporada històrica sumant el tercer títol de la temporada, el Campionat de Catalunya, en un trofeu en què va arrasar tant en la competició per equips com pel que fa als resultats individuals i de dobles dels seus palistes.

El dissabte 11 de juny, l’equip de l’ASISA Borges Vall, al qual, a més de Marc Duran, Joan Masip i Alberto Lillo, se sumava com a jugador José Luís Andrade, no va donar cap possibilitat als rivals. Els garriguencs van guanyar tots els partits per 3-0, tant en la fase de grups com en la fase eliminatòria, i es van proclamar campions a la final davant el CETT Esparraguera.

El diumenge 12 de juny, en el Campionat de Catalunya individual i de dobles, va brillar el palista del primer equip Joan Masip. Masip es va imposar tant en la categoria individual, amb què va revalidar el títol, com també en dobles masculins, fent parella amb Arnau Pons (3-0) i mixtos, amb Mariona Munné (de la UE Sant Cugat) (3-2).

Amb aquests títols, Masip aconsegueix el seu tercer Campionat de Catalunya individual, el tercer en dobles, el primer en dobles mixtes i el segon per equips. Després d’això, però, el d’Igualada no agafa vacances. A finals de juliol jugarà els Jocs del Mediterrani. Després, el Campionat d’Espanya sub23 i a mitjans d’agost el Campionat Europeu.

El segon equip del club, el Termosolar Borges i el femení van finalitzar en 7a posició en la competició d’equips.