Futbol sala
- Maials

L'equip aleví Foment Agrícola de les Garrigues F.S. Maials aconsegueix l'ascens a Divisió d'Honor

El conjunt de les Garrigues Històriques completa una temporada en què ha guanyat tots els partits de la lliga, a més de la Copa de Lleida. El club busca ara jugadors arreu de la província per completar “una plantilla competitiva".

Els jugadors de l'aleví celebren un dels gols de la final(Foto: Baró de Maials F.S.)

L'equip aleví Foment Agrícola de les Garrigues F.S. Maials va aconseguir el dissabte 11 de juny l’ascens de Primera Divisió a Divisió d’Honor, la categoria més alta del futbol sala. L’ascens va arribar després d’imposar-se al Lloret Esportiu C.F.S. a la final del play off (7-1) en un partit en què es van dominar d’inici a final. 

Els maialencs van completar amb l'ascens una temporada en què van guanyar tots els partits de la lliga i van treure gairebé 20 punts al segon classificat. A més a més, també van aconseguir la Copa de Lleida. Per Roc Jordana, entrenador de l’equip i coordinador del Baró de Maials F.S., el repte ara és crear “una plantilla competitiva” per jugar a Divisió d’Honor. Sis dels deu jugadors passen per edat a categoria infantil i, per tant, ara busquen jugadors que vulguin sumar-se al projecte. “Mai cap equip aleví de les Terres de Lleida havia tingut la possibilitat de pujar” valora Jordana, pel que al llarg de les properes setmanes es decidirà, si compten amb un equip complet, si poden competir a la màxima categoria. 

La final del play off es va poder seguir a Maials en pantalla completa a la Societat. El diumenge 12 de juny, tots els equips del Baró de Maials, les famílies i els responsables del club es van trobar a la festa de final de temporada. A la tarda, es va fer una petita rua per celebrar les dues lligues aconseguides enguany: la de l’aleví i la del conjunt benjamí, que va guanyar la primera fase de la seva lliga.  

Els jugadors dels diferents equips del Baró de Maials F.S. a la festa de final de temporada.