Hoquei patins
- Juneda

L'aleví A del CH Juneda es planta a la fase final de la Copa Catalana

El cap de setmana de l'11 i el 12 de juny, els rojos van guanyar els vuitens (3-2) i els quarts de final (2-7), a Castellar del Vallès. El proper cap de setmana, jugaran la semifinal contra el CH Calafell i, si el superen, la final del torneig.

L'equip celebra la classificació per a la semifinal (Foto: CH Juneda)

L’equip aleví A del CH Juneda va aconseguir el cap de setmana de l’11 i 12 de juny superar els vuitens i quarts de final que es van jugar a Castellar del Vallès i plantar-se a la fase final de la Copa Catalana. 

El rojos van guanyar dissabte a vuitens al CH Salt (3-2) en un partit molt igualat que no es va decidir fins als llençaments directes. El diumenge, a quarts de final, van ser molt més superiors al CH Mataró (2-7).  

El proper cap de setmana, els alevins del CH Juneda disputaran la semifinal de la Copa Catalana contra el CH Calafell a Roda de Ter. A l’altra semifinal el CH Caldes C i el CP Vilafranca A es jugaran la presència a la final.

L’aleví A del CH Juneda és l’únic equip del club que segueix en competició. El conjunt júnior va perdre a vuitens de final contra el Shum Frit Ravich (2-3) i l’infantil b a la fase eliminatòria.